tajimatools webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Partnereink

Szállítási feltételek
A csomagok kiszállítását a GLS csomagküldő végzi Magyarország területén belül, utánvéttel (pénznem: HUF). ( aktuális árak, futárok )

Rendelés előtt kérjük olvassa el
 az Áltlános Szerződési Feltételek aloldalakat (ÁSZF 1, ÁSZF 2, melyben ismertetjük a csomagküldés feltételeit.


Szállítási határidő: a megrendelés feladásától számított 1-2 munkanapon belül. A csomagok kiküldését a rendelés sorrendjében teljesítjük, lehetőleg a leadást követő első munkanapon, de legkésőbb következő munkanap délig!
Főleg akciós termékeknél nem tudjuk napokig őrizni a megrendeléseket, ezért kérjük az átvétel előtti napon írják össze és adják le!

Telefonos értesítést nem tudunk vállalni, a futár személyes döntése, hogy telefonál-e. 

A csomagszállítók a szállítást munkaidőben végzik, ezért azt a helyet jelölje meg a csomag postacímének, ahol napközben tartózkodik. A csomagra rá szoktuk írni a megadott telefonszámot, ez megkönnyítheti az átvételi idő összeegyeztetését.

A szállítási díjakról a vevőszolgálaton tájékozódhat.
 
Amennyiben a rendelt áru súlya meghaladja a 30kg-ot, két csomagban kell küldenünk megrendelését. Ilyenkor e-mailben egyeztetünk a második csomag költségeiről!

A GLS nem vállalja a 3 m-t meghaladó körméretű (körméret = 2xszélesség+2xmagasság + hosszúság) csomag szállítását. A csomag maximális hosszaként 1,75 m, maximális magasságaként 0,6 m és maximális szélességként 0,8 m engedélyezett.

Rendeléskor gyakran előfordul, hogy saját címüket írják be postázási címnek, majd megjelölnek egy szállítási címet a megjegyzésben. A rendelés teljesítéséhez csak a postázási címre, ill. az ettől eltérő számla adataira van szükségünk, több adat megzavarhatja a csomag gyors kézbesítését.

Kérjük, hogy a postázási címnek azt a helyet jelöljék meg, ahol a csomagot át fogják venni! 

A szállítási készséggel kapcsolatos FONTOS információ:

Minden olyan termék, ami ebben a webáruházban látható, raktáron lévő, azonnal szállítható áru. A kifutott, vagy csak átmenetileg elfogyott árut 24 órán belül levesszük a kínálatból. A szállításért viszont nem tudunk felelősséget vállalni az alábbi esetekben:
 
 
  • Ha egy időben ugyanarra a termékre nagyobb mennyiségű megrendelés érkezik.
 
  • Amikor valaki hosszú időn át kosarában tart egy árut, de időközben az elfogy, s a megrendelő elküldi megrendelését. Ebben az esetben a program úgy érzékeli, hogy van még abból az áruból, de szállítani nem tudjuk. Ezért kérjük, hogy lehetőség szerint egy megrendelést rövid idő alatt írjanak össze.
 

Bevásárlókosár

HírlevélWebáruház készítés és bérlés

0.04 mpwebáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   Adatvédelmi nyilatkozat    Adatkezelési tájékoztató
lábléc