tajimatools webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Kereső

Partnereink

Adatvédelmi tájékoztató

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 

A San Felice Kft. (továbbiakban Szolgáltató) ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a szükséges mértékben, a 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével tárolja. A vásárlók adatait harmadik félnek nem adja át,kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre (plfutárszolgálat), aki az átadott adatokat semmilyen formában nem 
jogosult felhasználnitárolniilletve harmadik fél részére továbbadni
A Szolgáltató a vásárló adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII., iletve a 2011.évi CXII. törvénynek megfelelően jár el. Vásárlóinknak a regisztráció ill. a megrendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). A Szolgáltató kizárólag olyan adatot kér a megrendelés során, amelyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. 
 A Szolgáltató vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy telefax segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű és valós adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.
A vásárló az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről az alábbi elérhetőségeken:
a 06-1-920-1402-es telefonszámon, a papirkaland@papirkaland.hu e-mail címen, vagy a 1028 Budapest, Aszú u. 9. postacímen.
Jogszerűtlen adatkezelés esetén az adatkezelés ellen tiltakozhat, bírósághoz, illetve adatvédelmi biztoshoz fordulhat jogorvoslatért. 


Bevásárlókosár

Hírlevél
Webáruház

0.0402 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
lábléc